Afwerking vellingblokken

Afwerking vellingblokken

De vellingblokken van Safeprofiel kunnen als eenzijdig of tweezijdig schoonwerk worden gerealiseerd dankzij de uitgekiende profileringen. Ook zijn de vellingblokken handmatig of mechanisch te verwerken, dit hangt af van het gewicht. De blokken zijn praktisch, relatief goedkoop en makkelijk om mee te werken. Naast al deze voordelen, zijn er ook verschillende opties voor de afwerking van vellingblokken.

Zonder afwerking

Als de vellingblokken worden toegepast als schoonwerk, hoeven deze niet per se te worden afgewerkt. Dit is te danken aan de vellingkanten en de randprofilering van de vellingblokken. Omdat de vellingblokken ook goed toe te passen zijn zonder enige afwerking, kunt u hiermee dus veel tijd en kosten besparen. Dit scheelt namelijk werk en tijd bij de bouw van de wand. Deze kosten kunt u dan weer ergens anders aan besteden.

Met afwerking

Natuurlijk is het ook mogelijk de vellingblokken wel af te weafwerking vellingblokkenrken, en veel mensen kiezen hier ook bewust voor. De wanden van de vellingblokken kunnen bijvoorbeeld worden afgewerkt door ze te sausen of te spuiten, waardoor iedere gewenste kleur of structuur bij de wanden mogelijk is.

Voor extra verfraaiing kunnen de wanden ook worden afgewerkt met een veegvaste verf of een spuitpleister. In dit geval is het verstandig om de stootvoegen te verlijmen.

U kunt dus kiezen voor verschillende vormen van afwerking van vellingblokken, waardoor u de vellingwanden naar eigen stijl kunt vormgeven. Daarnaast kunt u ook kiezen voor vellingelementen. Wij helpen u hier graag bij. Bespreek uw wensen met ons, en wij realiseren deze wensen.

Voor meer informatie over uw nieuwe vellingblokken en de afwerking hiervan, raden wij u aan contact op te nemen met Safeprofiel. Wij helpen u dan verder en beantwoorden uw persoonlijke vragen over mogelijkheden, kosten en andere zaken.

    Cart